Påmeldingen til Futura skjer gruppevis, så alle speidere må først gi beskjed til sin speidergruppe som deretter melder gruppen på samlet. Selve påmeldingssystemet er kjent for mange fra før av da det er det samme systemet som ble brukt til Asker 2014 og Lista 2010 som skal brukes. For å logge deg inn i systemet trenger du ditt medlemsnummer. Dette nummeret finner du ved å logge deg inn i Hypersys, og det finnes også på baksiden av speiderbladet/lederforum som du får hjem i posten. Ikke-medlemmer må først registrere seg på innloggingssiden for å få brukernavn og passord.

Dersom du trenger hjelp til påmeldingen anbefaler vi at du leser gjennom påmeldingsveiledningen. Det er utarbeidet fem forskjellige veiledninger:

Grupper som er medlem i KFUK-KFUM-speiderne
Grupper som ikke er medlem i KFUK-KFUM-speiderne
Stabsmedlemmer
Maur
Internasjonale grupper

Medlemmer i KFUK-KFUM-speiderne kommer til påmeldingen ved å trykke her.

Ikke-medlemmer kommer til påmeldingen ved å trykke her.

Eventuelle spørsmål rundt påmeldingen kan rettes til prosjektkoordinator Øyvind på oyvind@kmspeider.no