KFUK-KFUM Global har fast stand på leirtorget. Her kan du hele uka lære mer om både globalaksjonen og våre samarbeidspartnere i Sør.

Åpningstider: Globalteltet er åpent hver dag fra 12.00 og frem til åpningsleirbål/Gudstjeneste/leirbål. På fredagen sparkes Globalaksjonen 2018-2019 offisielt i gang, med globalshow og globalløp.

Globalløp

På fredag 7. juli blir det Globalløp på landsleir. Globalløp er en måte å kombinere innsamling til et veldedig formål samtidig som man er aktiv og setter en mer rettferdig verden på agendaen.

Globalløp er et sponsorløp der deltagerne skaffer sponsorer som støtter løperens innsats. Sponsoren kan bidra med et fast beløp eller et beløp per runde som deltageren gjennomfører. Runden er 400m og løpet varer i en halvtime. Jo flere runder løperne gjennomfører, jo større blir bidraget fra sponsorene. 

Du kan begynne å samle sponsorer med en gang. Du kan enten registrere sponsorer digitalt her, (trykk "lag bruker", eller gå til KFUK-KFUM Global sin stand på leirtorget. Der kan du få svar på alt du måtte lure på om globalløpet, og få sponsorskjemaer og registrere sponsorer. Du kan lese mer om globalløp på www.globalløp.no.

Globalaksjonen

Globalaksjonen 2018-2019 starter offisielt på fredagen. Denne gangen samarbeider vi med Sør-Sudan KFUK, og deres arbeid for rettferdig fred, utdanning, kvinners rettigheter og at mennesker kan bli økonomisk selvstendige. Dette vil du lære mye mer om i løpet av leiren!