' logo_watermark_futura2018checkmarkmatcharrow-downarrow-upstaricon-trashcanatomrope_framelightbulblightningmobilemoleculeplantsearchsignspaceshiptreelogo_futura2018logo_horisontal_futura2018
  • Program med Widgit-symboler

    KFUK-KFUM-speiderne samarbeider med Normedia for at viktig informasjon på leiren skal være tilgjengelig for alle. På leiren vil det også være flere postløyper der spørsmålene kan leses i widgit. Program i widgit kan lastes ned her, eller du kan få utskrift i programteltet på leiren.

  • FuturaABC med Widgit-symboler

    KFUK-KFUM-speiderne samarbeider med Normedia for at viktig informasjon på leiren skal være tilgjengelig for alle. På leiren vil det også være flere postløyper der spørsmålene kan leses i widgit. FuturaABC i widgit kan lastes ned her, eller du kan få utskrift i programteltet på leiren.

  • Leirkart med Widgit-symboler

    KFUK-KFUM-speiderne samarbeider med Normedia for at viktig informasjon på leiren skal være tilgjengelig for alle. På leiren vil det også være flere postløyper der spørsmålene kan leses i widgit. Leirkart i widgit kan lastes ned her, eller du kan få utskrift i programteltet på leiren.

Design og utvikling: CoreTrek AS