' logo_watermark_futura2018checkmarkmatcharrow-downarrow-upstaricon-trashcanatomrope_framelightbulblightningmobilemoleculeplantsearchsignspaceshiptreelogo_futura2018logo_horisontal_futura2018

Vil du være i staben til Futura 2018?

Landsleir er årets store happening - og nå er din sjanse her til å være med på å forme landsleiren. Landsleir er vårt største og viktigste arrangement. Å arrangere landsleir er en kjempedugnad og de legges neste tusenvis av timer av frivillige for å lage en fantastisk leir for speiderne. Hva kan du tenke deg å bidra med til Futura 2018?

Ved å være med i stab på Futura bidrar du til å skape en fantastisk opplevelse for 6000 speidere. Som stabsmedlem vil du få ansvar og ledertrening som kan være nyttig til jobbsøking eller andre verv i fremtiden. Etter endt leir vil du få tilbud om attest fra etatsleder som kan legges ved din CV. Her kan du lese om ledige verv i staben for Futura. 

Kommunikasjon

Journalist. Liker du å skrive? Vi ser etter deg som vil være med å skrive saker til nett og leirmagasin under Futura! 

Programetaten

Gjennom arbeid i programetaten kan du være med på å lage tidenes leiropplevelse for speiderne våre. Leirens motto ”Finne Forme Forandre” er ledesnor for planleggingsarbeidet, og du får muligheten til å påvirke hvordan speiderne skal få ta del i Futura-visjonen. Du vil få en innføring i leirens grunntanke, slik at du kan være med på å bringe dette videre til speiderne gjennom aktivitetene. Arbeidet  i programetaten skal være inspirerende, lærerikt,  bærekraftig, visjonært og morsomt. 

Aktivitetsansvarlig bymanøver. Tanken bak Bymanøveren er at vandrerne i ungdomsskolealder skal få en opplevelse utenfor leirområpdet. De danner nye patruljer, gjerne på tvers av grupper og kretser, og deltar i en patruljekonkurranse i Stjørdalsområdet. Vi skal vise godt igjen i bybildet og gi de som ser oss et positivt inntrykk av speideren. Vi har mange ideer og innspill som kan brukes i patruljekonkurransen, men det er opp til den/de som tar på seg arrangementet å definere rammene ferdig. 

Aktivitetsansvarlig vandrerkro. Vil du være med å lage kjekke og sosiale kroer for vandrerne på Futura? Da er dette jobben for deg. 
 

Intendanturetaten

Komiteleder stabsmesse. Ansvar for organisering og planlegging av matlaging til staben, både før, under og etter leiren.

Det trengs også flere personer som kan være med på å dele ut mat i matkassene under leiren. Dette foregår mellom 10.00-14.00. Om du kan bidra én eller flere dager med dette, ta kontakt!

Vakt, transport og helse

Komiteer
Vi søker folk som vil være i planlegging og gjennomføring av helsetjeneste, transport og vakt.

Ta kontakt med etatsleder Ole Norland på epost olenorland@gmail.com eller telefon 47648659.

Forkynnelseetaten

Komiteer 
Vi søker folk som vil være i planlegging og gjennomføring av gudstjenester, undervisning, diakoni, musikk og leirkirke.

Ta kontakt med etatsleder Anne Skoglund på epost anne@alta.kirken.no eller telefon 97176580.

Teknisk etat

Komiteer
Har du teknisk innsikt? Liker du storproduksjon? Vi søker folk som kan være med i planlegging og gjennomføring av Lyd og bilde, VAR, EL&IT, scene, leirområde.

Ta kontakt med etatsleder Arnt Bjørkhaug på epost arntb@meldalstrapp.no eller telefon 99786712.

Ragnhild
 • Del på:
  • Journalist

   Vi søker etter deg som vil være med på å lage en fantastisk opplevelse for tusenvis av speidere på Futura sommeren 2018.

  • Aktivitetsansvarlig bymanøver

   Vi søker etter deg som vil være med på å lage en fantastisk opplevelse for tusenvis av speidere på Futura sommeren 2018.

  • Aktivitetsansvarlig vandrerkro

   Vi søker etter deg som vil være med på å lage en fantastisk opplevelse for tusenvis av speidere på Futura sommeren 2018.

  • Komitéleder for stabsmesse

   Vi søker etter deg som vil være med på å lage en fantastisk opplevelse for tusenvis av speidere på Futura sommeren 2018.

  Design og utvikling: CoreTrek AS