Til de av dere som kommer med regiontog nordfra (Nordlandsbanen), anbefaler vi å gå av på Trondheim Lufthavn (Værnes) og melde inn Værnes Lufthavn som ankomststed. Da slipper dere togbytte over til lokaltog.

Til de av dere som kommer med regiontog fra sørfra til Trondheim bytter over til lokaltog på Trondheim Sentralstasjon og tar lokaltog til Hell Stasjon. Dere skal ikke ta tog til Trondheim Lufthavn (Værnes).

Vi i Transportkomiteen ønsker derfor en tilbakemelding fra alle de som ankommer med enten tog eller fly om å gi beskjed om det er behov for fellestransport. For de som melder inn behov vil det bli sendt ut mer informasjon om når fellestransporten har avreise. Avgangene vil bli satt opp ut ifra de ankomst og avreise tidspunktene som blir meldt inn.

For å melde inn behov ber vi dere bruke dette skjemaet. Vær oppmerksom på at fellestransport kun gjelder for innrykk den 29.06.18 og 30.06.18, og for utrykk den 07.07.18. Fristen for å melde inn fellestransportbehov er 01.06.18 ! Send oss en mail om det er noe dere lurer på. Send oss en epost på transport@kmspeider.no om det er noe dere lurer på.